او ادامه داد: مطالعات و اوليه اين تيمچه نشان داده است که نزديک به 3 درصد آن با الحاقات و توسعه غير منطقي متراکم و قسمت مياني آن بطور کامل با اين الحاقات پر شدهاست. ضمن اينکه اکثر زوايا ، ديوارهها و زوارهاي آن در طول زمان باريکتر شدهاند.
مديرکل ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان تهران يادآورشد: پس از تاييد طرح مطالعاتي اوليه در مرحله دوم تهيه طرح مطالعاتي آسيب شناسي بازار و مرمت و احياي آن مورد نظر است که تهيه آن به دليل وسعت بازار از هزينه بالايي برخوردار است.
او تاکيد کرد: تنها درصورت همکاري کسبه و همچنين مديريت شهري اجرايي کردن طرحهاي مطالعاتي و مرمتي در بازار تهران قابليت اجرايي خواهند داشت.
لاريجاني بر ضرورت مستندسازي و تهيه طرح هاي مطالعاتي قبل از انجام هرگونه فعاليت عمراني در بازار تهران تاکيد کرد و گفت: مهمترين مشکل ادارهکل ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان تهران با مديريت شهري در همين است که مسئولان شهرداري آخرين اقدام را در اولين مرحله انجام ميدهند و بدون هرگونه مستندسازي و طرح مطالعاتي اقدام به ساخت وساز و يا صدور مجوز ميکنند.
مديرکل ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان تهران با اشاره به فعاليتهاي مرمتي در 5 دالان تيمچه حاجبالدوله تصريح کرد: سال گذشته با اعتباراتي که براي اين پروژه مرمتي در نظر گرفته با همکاري خوب کسبه و شوراي اسلامي بازار مرمت اين 5 دالان انجام شد که ظاهرا شهرداري تهران نيز اعتباراتي را براي همين بخش ها در نظر گرفته که البته هنوز محقق نشدهاست. / 122
انتهای پیام/